Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

María del Carmen Iglesias pren possessió de secretària tècnica d’Economia i Hisenda

María del Carmen Iglesias pren possessió de secretària tècnica d’Economia i Hisenda

(02/07/2018)

Iglesias substitueix a Joan Ignasi Morey qui va ser nomenat director general de Coordinació del Govern de les Illes Balears al darrer Consell de Govern.

La nova secretària tècnica d’Economia i Hisenda, María del Carmen Iglesias, ha pres possessió avui a un acte presidit pel vicepresident i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles. També hi ha participat el conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet,

Iglesias entra a al Departament d’Economia i Hisenda després que el seu antecessor, Joan Ignasi Morey, dimitís per incoporar-se al Govern de les Illes Balears com a director general de Coordinació.

María del Carmen Iglesias és llicenciada en Economia per la Universitat de les Illes Balears i funcionària de la comunitat autònoma. Fins ara, exercia de tinent de batle d’Economia, Ocupació i Innovació a l’Ajuntament de Calvià. A més, també ha treballat com a tècnica economista a l’Ajuntament de Palma i va ser cap de gabinet a la Conselleria de Treball del Govern de les Illes Balears.

A la presa de possessió, també hi han assistit els seus companys de departament, la directora insular d’Hisenda, Pressuposts i Projectes, Cristina Ballester, la directora insular de Turisme, Paula Ginard, i el director insular de Foment de l’Economia Local, Lluís Socias.