Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Mallorca presenta la seva oferta d’accessibilitat davant el seu principal mercat, Alemanya

Mallorca presenta la seva oferta d’accessibilitat davant el seu principal mercat, Alemanya

(17/09/2022)

L’illa ha comptat amb estand propi a la fira REHACARE de Düsseldorf.

Mallorca ha participat a REHACARE, la fira de l’accessibilitat que reuneix especialistes, empreses i persones amb necessitats especials i que s’ha dut a terme a Düsseldorf del 14 al 17 de setembre. L'illa ha aprofitat la celebració d'aquesta fira per a mostrar al sector alemany el Pla de turisme accessible que està duent a terme.

Al llarg de quatre dies s’han donat a conèixer tota les accions i eines que existeixen i s'estan desenvolupant perquè els visitants puguin tenir una experiència totalment satisfactòria, independentment de les seves necessitats. 

A l’estand de l’illa també hi ha estat present l'equip encarregat de redactar aquest projecte i que està format per professionals de PREDIF (Plataforma Representativa Estatal de les Persones amb Discapacitat Física).

REHACARE és la major fira del món en l’àmbit de l’accessibilitat i compta amb representació de les empreses més importants del sector. En aquesta edició, la primera presencial després de la pandèmia per la covid, s’han pogut trobar solucions innovadores per a tots els àmbits de la vida i totes les diferents necessitats.