Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Mallorca mostra el millor de la seva oferta cultural i esportiva a la B-Travel de Barcelona

Mallorca mostra el millor de la seva oferta cultural i esportiva a la B-Travel de Barcelona

(01/04/2022)

Sineu és un dels municipis finalistes de la VI edició de Capital del Turisme Rural, que s’han anunciat avui a la fira.

El Consell de Mallorca és present a la fira internacional de turisme B-Travel, que es du a terme a Barcelona des d’avui fins al diumenge. L’illa presenta en aquesta cita turística la seva proposta esportiva i cultural, a més de qualitat i sostenible, davant el mercat espanyol, un dels principals emissors per a la indústria turística mallorquina.

Els visitants de B-Travel que s’apropin a l’estand de Mallorca descobriran com l’illa és un lloc idoni per practicar-hi qualsevol tipus d’esport. S’hi destaca no només el paisatge, sinó el clima i el calendari esportiu interessant que s’hi desenvolupa. 

Així mateix, per la situació estratègica en el Mediterrani, Mallorca ha estat des de l'antiguitat un bressol de cultures i pobles, cosa que ha contribuït al fet que l’illa compti amb un patrimoni cultural ric i de característiques úniques. Tot això també es pot conèixer de primera mà a la fira de Barcelona.

Sota el lema Tenemos un viaje pendiente, aquest saló, especialitzat en turisme d’experiències, compta amb la presència de pràcticament totes les comunitats autònomes de l’Estat. La fira s’ubica al recinte de Montjuïc i hi assistiran més de 200 expositors que representen a prop de 1.000 empreses.

Àmplia representació d’empreses mallorquines

L’estand de Mallorca compta amb una àmplia representació d’empreses de l’illa i són 12 els coexpositors que hi participen, entre associacions, ajuntaments, entitats i empreses privades. Així, hi són presents els ajuntaments d’Alcúdia, Santanyí,  Llucmajor, Manacor, Felanitx i Pollença; l’Associació Hotelera de Sóller, Blau Hotels, Hoteles Viva & Resorts, Garden Hotels, Baumasol-Hotel Creu de Tau, Cycling Friendly i Leisure Sports Kumulus.

Sineu, candidata a Capital del Turisme Rural

El saló internacional B-Travel de Barcelona ha acollit l’anunci dels municipis finalistes de la VI edició de Capital del Turismo Rural que organitza EscapadaRural, la plataforma digital especialitzada en turisme rural més important d’Espanya. L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar visibilitat a tots aquells municipis que aposten pel desenvolupament del turisme rural i promocionar noves destinacions a explorar.

Sineu és un dels municipis elegits en la present edició, juntament amb Blanca (Múrcia), Cazorla (Jaén), Chinchón (Madrid), El Robledo (Ciutat Real), Esterri d'Àneu (Lleida), Graus (Osca), Nieva de Cameros i Montemediano (La Rioja), Tiedra (Valladolid) i Tinajo (Las Palmas). 

Els deu finalistes han rebut un guardó, que per part de l’Ajuntament de Sineu l’han recollit el batle, Tomeu Mulet; el tinent de batle, Pere Joan Jaume; i el regidor de Cultura, Festes, Turisme i Comunicació, Pedro Álvarez. Els representants locals han rebut el suport de la direcció insular de Turisme del Consell de Mallorca, encapçalada per la directora insular de Turisme, Lucía Escribano. 
De fet, el Consell de Mallorca ha donat suport a aquesta iniciativa i a través de les seves plataformes difondrà la candidatura sineuera per demostrar la seva aposta per la diversificació i el turisme d’interior.