Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Mallorca mostra la seva oferta de MICE a IBTM

Mallorca mostra la seva oferta de MICE a IBTM

(01/12/2021)

La fira, que es duu a terme a Barcelona del 30 de novembre al 2 de desembre, és una de les trobades de referència per a la promoció d’aquest producte

Mallorca serà present un any més a IBTM, una de les fires de referència de la indústria de reunions, incentius i esdeveniments (MICE), que enguany té lloc del 30 de novembre al 2 de desembre a Barcelona. 

Una nodrida delegació de l’illa hi exposa l'oferta MICE. Mallorca s'ha consolidat com un referent internacional per a l'organització de conferències, congressos i viatges d'incentius gràcies a l'especialització alta i la llarga trajectòria del sector professional, així com a l'existència d'hotels de qualitat, sales de conferències adequades, instal·lacions de comunicació modernes i oportunitats d'oci excel·lents. Addicionalment, compta amb connectivitat aèria i marítima, que, juntament amb un clima suau i l'entorn únic, permeten convertir-se en escenaris perfectes per a la realització d'esdeveniments de projecció nacional i internacional. 

Mallorca compta amb estand propi, el B10, compartit per representants de la cadena de valor turística, tant institucions com empreses i entitats privades: el Consell de Mallorca-Fundació Mallorca Turisme, l'ajuntament de Palma a través de la Fundació de Turisme Palma 365, Mallorca Convention Bureau, Palma Congress Center, LifeXperiences, Blau Hotels & Resorts, Fergus Hotels, Hipotels Hotels & Resorts, Jumeirah Port Soller Hotel & Spa, Iberostar Hotels & Resorts, Marriott Mallorca, Ocean Drive Port Portals, Hotel Saratoga, Protur Biomar Gran Hotel & Spa, GPRO Valparaiso Palace Hotel & Spa i Zafiro Hotels.

Per tal de complementar aquesta acció promocional, s’ha organitzat un fam trip just després de la celebració de la fira, aprofitant que s’han desplaçat fins a Barcelona alguns dels agents més destacats del sector MICE.

El grup, constituït per 6 professionals de l’àmbit europeu, viatjarà a Mallorca del 2 al 6 de desembre. El programa previst inclou la visita a llocs MICE destacats i coneixeran la varietat de possibilitats com ara finques, diferents tipologies d’allotjaments, sales de convencions i reunions; també visitaran alguns pobles de l’illa i coneixeran la riquesa del nostre producte local en els punt d’origen i producció, com ara tafones i bodegues. 

S’ha editat un fulletó específic per a lliurar als professionals que visitin l’estand de Mallorca i comptar amb més informació i detall de cadascun dels participats en la fira i, des del Departament de Turisme, s’està treballant en un catàleg ben complet de llocs MICE per tal de comptar amb una eina de feina informativa que contribueixi a promocionar el sector de manera àgil i fàcilment accessible.

Aquests materials seran descarregables a la web www.mallorca.es i seran presents en totes les cites de promoció de producte MICE als quals Turisme de Mallorca participi.