Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Mallorca mostra al Regne Unit perquè és el paradís del cicloturista

Mallorca mostra al Regne Unit perquè és el paradís del cicloturista

(21/04/2023)

L’illa és present a la fira de producte ciclista més important del mercat britànic.

Mallorca participa activament en la fira de cicloturisme The Cycle Show, la trobada més important del Regne Unit sobre aquest producte turístic. Empreses especialitzades, esportistes, mitjans de comunicació i públic general es donen cita del 21 al 23 d’abril a l’Alexandra Palace, al nord de Londres.

Turisme de Mallorca es desplaça fins a la capital britànica per poder atendre directament tots els interlocutors i persones interessades en saber quines són les claus que converteixen l’illa en el paradís del cicloturista. Per això, assisteix amb vuit coexpositors: dos municipis especialitzats en rutes turístiques: Alcúdia i Santanyí; quatre cadenes hoteleres especialitzades en client cicloturista: Blau, Iberostar, Viva i Garden, i dues empreses de serveis cicloturistes: Luxcom Cycling Holidays i Cycling Friendly.

Els representants de Mallorca explicaran en primera persona perquè l’illa és una excel·lent destinació per practicar el ciclisme, tant professional com amateur.

Entre d’altres atractius, es pot destacar que només dues hores de vol directe connecten qualsevol punt d’Europa amb el clima, els paisatges i l’orografia de l’illa. La destinació ofereix, a més, connexió aèria diària, una completa oferta hotelera, infraestructures adaptades a la pràctica del cicloturisme i un Pla de Vies Ciclistes que ofereix una guia excepcional per conèixer els llocs més emblemàtics: el far de Formentor, la serra de Tramuntana, les platges més emblemàtiques i els pobles més representatius de l’illa. A més de fars, esglésies i ermites, entre molts altres al·licients únics que ofereix Mallorca.

El producte de cicloturisme és un dels més atractius dins de la gamma de turisme actiu que ofereix l’illa. Es tracta, a més, d’una pràctica perfecta per fer als mesos de primavera, finals de tardor i hivern, amb la qual cosa es facilita la desestacionalització i una gestió turística més sostenible i compensada al llarg de tot l’any.