Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Mallorca explica el seu projecte de turisme als Membres Afiliats de l’OMT

Mallorca explica el seu projecte de turisme als Membres Afiliats de l’OMT

(24/01/2020)

Mallorca ha estat present a les jornades organitzades pel grup de Membres Afiliats de l’Organització Mundial del Turisme (OMT) a Fitur. L’objectiu ha estat explicar el procés que està duent a terme per a ser membre actiu de l’OMT i la seva candidatura per convertir-se en Observatori de Turisme Sostenible.
El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, ha intervingut al «Racó dels membres afiliats» de FITURTECHY, la sala de sostenibilitat de la Fira turística Fitur que està organitzada per l’OMT per tal de promoure la interconnexió entre membres i futurs membres, així com per compartir bones pràctiques en sostenibilitat.

Serra ha destacat que el Pla de promoció turística que actualment s’està redactant, el primer amb què comptarà Mallorca des de l’assumpció d’aquestes competències a mitjans de 2018, té entre els seus eixos claus el de la sostenibilitat: social, econòmica i mediambiental.

Així mateix, ha destacat que el projecte turístic del Consell de Mallorca «ha de ser el resultat de la col·laboració pública i privada, perquè només treballant junts podrem aconseguir consolidar la nostra indústria turística com a sostenible i competitiva».

L’objectiu d’aquesta convocatòria ha estat conèixer diferents accions relacionades amb projectes que tenen per objectiu un desenvolupament de la indústria turística sostenible. Així, han participat, a més de Mallorca, altres iniciatives relacionades amb el patrimoni, el foment del paper de la dona en el turisme, la intel·ligència artificial o programes de sostenibilitat a platges impartits per organitzacions com ara la Universidad Complutense, la Universidad Nebrija, Atrevia, el Consejo de Promoción Turistica de Quintana Roo i la Foundation for Environmental Education.