Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Més de 120 cervesses al III Artà Beer Festival

Més de 120 cervesses al III Artà Beer Festival

(29/05/2017)

La tercera edició de l'Artà Beer Festival es durà a terme els propers 2 i 3 de juny a l'amfiteatre de na Batlessa. Es podran degustar més de 120 cervesses. A més, serà l'estrena de la cervessa artesana nova d'Artà, la Desset.

El conseller d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet, i el batle d'Artà, Manolo Galán, han presentat la tercera edició de l'Artà Beer Festival. Aquest encontre per degustar cervesses es durà a terme els dies 2 i 3 de juny a l'amfiteatre de na Batlessa (Artà) i s'hi trobaran més de 120 cervesses. A la presentació, també hi han assistit la directora insular de Turisme, Promoció Econòmica i Artesania, Paula Ginard, i membres de l'associació Malalts de Birra, organitzadors del festival. 

Durant la trobada, el conseller Bonet ha afirmat que, des del Consell, "ens agrada donar suport a aquest tipus d'iniciatives que promouen el producte de la nostra terra. A més, és un atractiu més per a la gent que ens visita fora de la temporada alta perquè puguin gaudir dels nostres productes i de la nostra gastronomia". 

La protagonista d'avui ha estat la nova cervessa artesana d'Artà que, amb el nom de "Desset", pretén trobar un nou espai de consum als establiments del municipi. A més, els assistents al festival tendran l'oportunitat de provar-la per primera vegada. 

Des de l'organització, han fet èmfasi en què l'èxit del festival també passar perquè els participants facin un ús responsable de l'acohol. 

Després de la presentació, el conseller Bonet ha pogut visitar el centre d'artesania de la marca Artà. Aquest indret és on es pot trobar una gran representació dels productes que es fabriquen al municipi i, entre ells, la llatra com a principal protagonista de l'artesania artenenca.