Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Les festes de Selva, Colonia de Sant Jordi i Sencelles tindran punts d'informació de la campanya No i Punt!

Les festes de Selva, Colonia de Sant Jordi i Sencelles tindran punts d'informació de la campanya No i Punt!

(04/08/2017)

Els tres municipis, estan adherits a la campanya del Consell de Mallorca per potenciar unes festes lliures d'agressions sexistes i l'han adaptada a la realitat del seu municipi.

Aquest cap de setmana la festa del rock de Selva, les verbenes de la Colonia de Sant Jordi i la festa de s'Embalat de Sencelles; comptaran amb una banderola de la Campanya No i Punt!, agents sensibilitzadors del poble i d'un punt d'informació i atenció amb l'objectiu d'aconseguir un municipi lliure de sexisme i d'agressions sexistes, sexuals i homòfobes i que tothom pugui gaudir de la festa i de l'espai públic.

La campanya, impulsada per la direcció insular d'Igualtat i gràcies a la implicació de 35 ajuntaments, pretén aconseguir un estiu de festes igualitàries i divertides per a tothom. Grups de voluntaris, policia local, protecció civil, associacions de joves i de dones i personal dels ajuntaments han participat en unes jornades de formació dutes a terme pels agents d'igualtat dels Espais de Dones d'Inca i Felanitx.

S'han realitzat tallers informatius en matèria d'igualtat i prevenció de violències masclistes i agressions sexistes. Totes les persones que s'han format en aquestes sessions, han de ser majors d'edat i es converteixen durant les festes, en agents sensibilitzadors que coneixen el protocol d'actuació depenent del grau.