Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Les categories base de l'Espanya Hoquei Club promocionaran els valors amb les camisetes de JUGAM amb l’elit

Les categories base de l'Espanya Hoquei Club promocionaran els valors amb les camisetes de JUGAM amb l’elit

(21/12/2016)

Totes les categories base del club Espanya Hoquei lluiran camisetes amb missatges de promoció dels valors de l’esport durant els escalfaments dels partits de lliga. La directora insular d’Esports del Consell, Margalida Portells, ha fet entrega avui migdia a Sant Ferran de les més de 150 camisetes que proporcionarà la institució perquè els infants i joves jugadors d'hoquei d’iniciació, pre-benjamí, benjamí, aleví, infantil i juvenil de l’Espanya les puguin utilitzar just abans de començar els partits de lliga.

Es tracta d’un acte emmarcat dintre del programa JUGAM amb l’elit de promoció dels valors en l’àmbit esportiu i que ha comptat, a més amb la presència de Mateu Martorell, president de l’Espanya HC, Guillermo Obrador, vicepresident, Gerardo Gual de Torrella, secretari, M. Ángeles Ruiz,  vocal i responsable de comunicació i Micky Cabalín, jugador de l’equip d’elit de l’Espanya HC.

 

“Qualsevol actuació que serveixi per fomentar els valors entre els més joves és molt important per a nosaltres, de fet aquest és el sentit del programa JUGAM amb l’elit. L’Espanya fa molt bona feina amb les categories base i amb aquestes camisetes pretenem precisament això, col·laborar per dur a terme aquesta tasca tan necessària de foment dels valors”, ha dit Portells.

 

Per la seva part, Mateu Martorell, president de l’Espanya Hoquei Club ha dit que estan “molt orgullosos i agraïts que el Consell hagi comptat amb nosaltres per fer accions amb Jugam amb l'elit. És un honor donar a conèixer un esport com l'hoquei de la mà del Consell, un esport poc conegut malgrat el nostre gran palmarès a nivell nacional i europeu. De les nostres bases han sortit grans jugadors nacionals, que també estan o han estat en la selecció nacional”.  Un bon exemple és el jugador present en aquest acte, Micky Cabalín, amb un palmarès impressionant:

-Mvp Campionat d'Espanya Infantil 2010
-Campió i Mvp campionat d'Espanya Juvenil 2012
-Campió Espanya Junior 2015
-Campió Copa del Rei temporada 2014-2015
-Cqmpeón lliga Elit 2015-2016
-Mundial Toulousse 2014, capità selecció espanyola Junior
-Mundial Rosario 2015, selecció espanyola absoluta 
-Mundial Asiago/Roana 2016, selecció espanyola absoluta.