Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere La presidenta Cladera tanca el III Congrés de persones amb càncer i familiars

La presidenta Cladera tanca el III Congrés de persones amb càncer i familiars

(28/05/2022)

Durant l’acte s’han lliurat des medalles d’honor de l’Associació Espanyola Contra el Càncer a les Illes Balears

La Fàbrica Ramis d’Inca ha acollit avui la segona i darrera jornada del III Congrés de persones amb càncer i familiars organitzat per l’Associació Espanyola Contra el Càncer a les Illes Balears. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, ha participat a l’acte de cloenda d’aquesta trobada, a la qual també han intervingut la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, el president de l'associació, José Reyes, i la presidenta del Comitè de Pacients Assessor del Congrés i vicepresidenta de l’AECC Illes Balears, Bel Amer. A l’acte han assistit també el batle d’Inca, Virgilio Moreno, i el  vicepresident de l’IMAS, Jaume Tortella.

La presidenta Cladera ha expressat el seu agraïment a l’Aecc Illes Balears per la celebració d’aquest congrés perquè “és vital compartir experiències, aprendre dels altres, retrobar-se i es pot comptar amb un punt de trobada com aquest, amb professionals, famílies, pacients i voluntaris dóna força per seguir endavant”.

La jornada d’avui s’ha iniciat amb una rèplica dels tallers impartits ahir, una taula redona sobre suport familiar i social i, posteriorment, el president d’AECC Illes Balears ha presentat una ponència magistral sobre salut mental a càrrec del catedràtic de psiquiatria i degà de la Facultat de Medicina de la UIB, Miquel Roca.

Per finalitzar l’acte, s’ha duit a terme el lliurament de les medalles d’honor de l’associació a la voluntària Antònia Llobera i a la delegació territorial de Balears de El Corte Inglés.

“Els voluntaris són un pilar mestre de l’associació, per això vull felicitar n’Antònia, ja que persones com ella fan que la nostra societat sigui millor, com les empreses que miren més enllà del rendiment econòmic i aporten un valor afegit, com el El Corte Inglés a Balears, que fa 27 anys que dona suport a l’associació” ha expressat Cladera.

L’acte ha finalitzat amb una actuació de l’Orfeó Harpa d’Inca.