Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere La presidenta Cladera presenta a ITB Berlín l’oferta turística de Mallorca basada en la seguretat i la qualitat 

La presidenta Cladera presenta a ITB Berlín l’oferta turística de Mallorca basada en la seguretat i la qualitat 

(12/03/2021)

La Fundació Mallorca Turisme ha organitzat una roda de premsa amb alguns dels principals representants del sector turístic de l’illa

Mallorca és una aposta turística segura, de qualitat i sostenible. Així ho ha destacat la presidenta Cladera, juntament amb el representants del sector turístic de l'illa, en una roda de premsa celebrada aquest matí en el marc de la ITB de Berlín per a mitjans i professionals del sector alemanys. La presidenta, Catalina Cladera, el conseller de Turisme, Andreu Serra, la presidenta de la Federació Hotelera de Mallorca, María Frontera, i el gerent de la Fundació Palma 365, Pedro Homar, han destacat totes les accions dutes a terme des del primer moment per fer front a la conjuntura generada per la COVID-19.

Cladera ha insistit que s'han implementat totes les mesures de seguretat a la totalitat de la cadena de valor des del primer moment, i així a enfortir el sistema i generar la confiança necessària per fomentar que els turistes triïn l'illa com a primera destinació de vacances.

Per la seva part, el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, s'ha referit als nivells de contagi, destacant que es troben en dades mínimes i que, amb la finalitat de mantenir aquesta situació i entrar en la temporada turística de la millor manera possible, fins al 9 de maig es manté la necessitat de presentar PCR negativa per entrar a l'illa. Així mateix, ha recordat que s'espera poder comptar amb el passaport sanitari, encara que, recorda, totes les decisions referents a aquesta qüestió corresponen a les institucions europees i al govern espanyol.

El sector turístic de Mallorca s'ha mostrat unit i coordinat per tornar a rebre visitants. Turisme familiar, sol i platja, turisme actiu i esportiu, gastronomia, cultura i patrimoni són algunes de les apostes principals que aquest estiu posa l'illa a la disposició dels seus mercats.

Així, María Frontera ha assegurat que el sector hoteler ha implementat els sistemes i procediments necessaris per a mantenir el confort sota estrictes controls sanitaris. El client se sentirà segur i podrà gaudir d'unes vacances en una illa que ofereix una àmplia gamma d'atractius: entorn natural únic, clima mediterrani, ciutats i pobles purament mediterranis i una oferta de sol i platja única que fan de l'illa un dels destins líders en aquest producte.

Des de Palma, Pedro Homar ha insistit en les condicions perfectes en què es troba ciutat per a rebre visitants. Així mateix, la policia local ha dissenyat un operatiu per a supervisar en tot moment les mesures de seguretat establertes, com el compliment dels aforaments, i per a controlar qualsevol comportament incívic.