Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La piscina de Sant Ferran obre les portes a l’estiu

La piscina de Sant Ferran obre les portes a l’estiu

(18/06/2021)

  • La instal·lació esportiva del Consell de Mallorca es lloga per a entrenaments, classes, ús federatiu, campus i també s’obre a la ciutadania amb els cursets de natació
  • Se n’ha reformat el paviment que l’envolta amb material fitosanitari que higienitza, amorteix caigudes i n’augmenta la comoditat per a les persones usuàries


La piscina descoberta del Poliesportiu Sant Ferran del Consell de Mallorca ja es troba oberta de cara a l’estiu 2021, mitjançant diversos usos que s’han posat a l’abast d’entitats, clubs i federacions esportives, que hi fan entrenaments o activitats formatives. A més, compta amb el valor afegit que li aporta una reforma que n’ha actualitzat el paviment que l’envolta i que s’ acaba d’estrenar. 

Enguany, l’ús que en pot fer la ciutadania quedarà acotat als cursets de natació, que comptaran amb 192 usuaris els mesos de juliol i agost. El Consell de Mallorca organitza aquests cursets per a totes les edats, tant per als qui s’inicien en el medi aquàtic, com per als qui cerquen millorar la destresa i perfeccionar-se. Les classes duren entre 30 i 60 minuts i es divideixen per categories i edats: nadons (fins a 3 anys), infants (de 3 a 16 anys) i adults. Les opcions abasten dos o tres dies a la setmana, i les franges temporals de matí i tarda, en funció de la demanda i el volum de persones inscrites.

Actualment, utilitzen la piscina centres escolars, la Federació d’Activitats Subaquàtiques i la Federació de Natació per fer exhibicions, tornejos i formació per als seus col·lectius. Altres entitats com el Palma Futsal, la Fundació Mallorca Integra, la Creu Roja, l’AV del Camp Redó o el Club Natació Mastbal també en fan ús. Malgrat això, encara hi ha la possibilitat de llogar fins al mes d'octubre la piscina sencera o per carrers a altres entitats que vulguin gaudir d’aquesta instal·lació remodelada.

La piscina acaba d’estrenar un nou paviment que actualitza i modernitza la zona de “platja”, és a die, el perímetre. Es tracta d’un paviment de material fitosanitari “Aquaflex” que està dissenyat per a la comoditat i la seguretat de les persones usuàries, ja que amorteix les caigudes i cops a través d’una superfície que no rellisca, i també manté unes condicions d’higiene òptimes. Aquesta reforma es troba dins del projecte de millora de les instal·lacions esportives del Consell de Mallorca, les més antigues de Palma, ja que varen ser inaugurades l’any 1972.