Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La Nit del Vi ajuntarà 39 petits cellers de Mallorca

La Nit del Vi ajuntarà 39 petits cellers de Mallorca

(30/05/2017)

El conseller Cosme Bonet i el president dels petits cellers han presentat la Nit del Vi, que es durà a terme al pati de la Misericòrdia aquest divendres, 2 de juny, a partir de les 19 hores.

Un any més, torna la Nit del Vi al pati de la Misericòrdia. Serà el proper divendres, 2 de juny, quan una quarantena de petits cellers de Mallorca es trobaran per donar a conèixer els seus vins.

Avui, el conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet; el president de l’Associació de Petits Cellers, Guillem Vicens, i el president de PIMECO, Bernat Coll, han presentat l’edició d’enguany de la Nit del Vi. També hi han participat, la directora insular de Turisme, Promoció Econòmica i Artesania, Paula Ginard, i representants de les entitats Sonrisa Médica i Prodis, que seran els que rebran la recaptació solidària de l’esdeveniment.

El conseller Cosme Bonet ha afirmat que «aquests esdeveniments permeten promoure els productes de qualitat de la nostra terra, com el vi de Mallorca». A més, Bonet ha animat els mallorquins i les mallorquines «a venir a gaudir del vi i compartir una vetllada dins un espai de solidaritat».