Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere La Llar Reina Sofia de l'IMAS acull el GrandPrix senior organitzat amb motiu del Dia Internacional de les Persones Majors

La Llar Reina Sofia de l'IMAS acull el GrandPrix senior organitzat amb motiu del Dia Internacional de les Persones Majors

(01/10/2018)

 

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, i el vicepresident de l'IMAS, Javier de Juan, han assistit a la trobada entre diferents centres de dia que s'ha dut a terme amb motiu del Dia Internacional de les Persones Majors.

 

Concretament, per commemorar aquesta data enguany, juntament amb Intress, han organitzat un GranPrix Sènior, en el qual hi han participat persones majors dels centres de dia d'Algaida, Andratx, Bunyola, Capdepera, Petra i els amfitrions, Reina Sofia.

 

La consellera Margalida Puigserver s'ha mostrat molt satisfeta per la participació de l'IMAS en aquesta activitat i ha recordat que «des de l'IMAS apostam per l'envelliment actiu amb la organització d'activitats que fomentin l'activitat i interrelació de les persones majors per tal d'intentar prevenir tal i com poguem el deteriorament cognitiu».

 

El vicepresident Javier de Juan, per la seva part, ha destacat que «amb actes com el que avui s'ha organitzat a la nostra llar fomentam l'activitat i la relació entre les persones majors fora dels seus propis centres. Igualment, i aprofitant dates com la del Dia Internacional de les Persones Majors, contribuïm a la visibilització de la gent gran i de les seves necessitats específiques dins de la nostra societat».


Durant tot el dematí, els participants del GranPrix han dut a terme diferents proves d'habilitat, memòria o coreografia en un ambient marcat pel bon humor i la implicació de totes les persones majors participants.