Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere La ITV posa en marxa una línia addicional

La ITV posa en marxa una línia addicional

(31/08/2016)

El Consell de Mallorca ha afegit una línia nova a la ITV Palma I (Son Castelló), amb l’objectiu de reduir la llista d’espera. La línia addicional està operativa des d’avui i se centra a fer segones inspeccions.

El servei de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) ha posat en marxa una línia addicional que està en funcionament des d’avui matí. Aquesta línia nova està destinada a segones inspeccions, i només s’hi revisen aquells elements que no varen ser favorables en la primera inspecció.

L’objectiu de la nova línia és reduir la llista d’espera que ha augmentat els darrers mesos. Des de l’empresa concessionària, i a petició del Departament de Territori i Infraestructures, ja es varen dur a terme algunes millores, com la contractació de 8 inspectors nous i la modificació de 18 contractes de temps parcial a jornada completa.

La línia nova s’ha instal·lat a l’estació Palma I, al polígon de Son Castelló. Com ja s’ha mencionat, la línia addicional presta el servei a les segones inspeccions; és a dir, a aquells vehicles que han tingut algun punt desfavorable i, en el termini de màxim 2 mesos, tornen a passar la inspecció per comprovar que s’han solucionat les deficiències detectades. La línia pot prestar servei a turismes i a furgonetes de fins a 3.500 quilograms.

D’aquesta manera, es poden descongestionar les línies habituals per destinar-les a les inspeccions completes. A més, a partir de demà, 1 de setembre, el servei de la ITV de Mallorca torna a l’horari habitual, de dilluns a divendres, de les 7 a les 19 h.