Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere La Fundació Mallorca Turisme segueix el seu camí

La Fundació Mallorca Turisme segueix el seu camí

(12/07/2016)

El president del Consell ha presidit el Patronat de la Fundació Mallorca Turisme, on s’han donat compte de les primeres actuacions i del procés de selecció de personal que es posa en marxa.

El president, Miquel Ensenyat, i el conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, han participat en el Patronat de la Fundació Mallorca Turisme que s’ha duit a terme avui a les dependències del Consell de Mallorca.  

D’una banda, a la reunió d’avui s’han donat compte de les primeres actuacions que ha fet la fundació i del procés de selecció de personal que s’ha començat i que pretén tornar a posar en marxa la fundació.

Per al conseller Bonet «duim un any fent, fent per tornar a posar en marxa la Fundació Mallorca Turisme. La dotam de pressupost i de personal, perquè sigui l’instrument que permeti fer promoció turística per a quan les competències arribin al Consell.»

D’una altra banda, Bonet ha explicat que «volem potenciar el producte cultural, perquè és de gran importància i ens permet accedir a un turisme més sostenible. A més, posarem un representant de la Mallorca Film Comission per tornar a potenciar Mallorca com a plató cinematogràfic.»