Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere La Fundació Mallorca Turisme patrocina el concert Mallorca és Música de la Banda Simfònica

La Fundació Mallorca Turisme patrocina el concert Mallorca és Música de la Banda Simfònica

(28/11/2018)

La Fundació Mallorca Turisme patrocina el pròxim concert de la Banda Simfònica de les Illes Balears, amb l'objectiu d'oferir propostes culturals que incentivin la temporada baixa. Amb el títol Mallorca és Música. Mallorca és cultura, es farà l'1 de desembre a les 21 hores a l'Auditori Sa Màniga de Cala Millor.

A la presentació del concert, que ha tingut lloc aquest dimecres a la seu del Consell, hi han assistit el conseller d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet, la directora insular de Turisme, Paula Ginard, i el president de la Federació Balear de Bandes de Música i Associacions Musicals, Joan Carles Julià.

Bonet ha destacat que un dels objectius marcats com a responsables de Turisme de Mallorca «és l'impuls d'iniciatives que promocionin l'illa com a destí cultural, també en la temporada mitjana i baixa». «Per això, des de la Fundació Mallorca Turisme, hem volgut donar suport a aquesta proposta que, amb el llenguatge universal de la música, pugui atreure visitants i ajudar a lligar Mallorca a producte cultural», ha afegit.

Per la seva banda, Julià ha manifestat la satisfacció de poder oferir aquesta proposta cultural «per donar a conèixer una altra Mallorca a través de la música i dels seus músics, ja que sempre intentam afegir un compositor mallorquí als nostres concerts».

En aquest concert, la Banda Simfònica de les Illes Balears de la Federació Balear de Bandes de Música interpretarà les peces: «Isabel» d'Azael Tormo, «Ramon Llull» de Joan Martorell, «Jardín de Hera» de José Suñer i «Libertadores» d'Oscar Navarro, sota la batuta de Joan Antoni Ballester.

El concert serà gratuït, amb possibilitat de fer un donatiu per als pobles de Llevant, i les entrades es podran recollir personalment a la taquilla el mateix dia 1 a partir de les 17 hores.

La Banda Simfònica, que el 2019 farà trenta anys, agrupa actualment uns vuitanta músics provinents de les trenta-tres bandes i entitats associades a la Federació.