Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere La Fundació JoyRon reparteix ous de Pasqua als menors de Puig dels Bous

La Fundació JoyRon reparteix ous de Pasqua als menors de Puig dels Bous

(21/04/2017)

Representants de l'entitat que treballa amb menors en situació de vulnerabilitat s'han desplaçat fins el centre de primera acollida de l'IMAS per fer un obsequi als infants.

Els infants que romanen a Puig dels Bous, un dels centres de primera acollida per a menors en situació de desprotecció de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), han rebut avui la visita de Ronald Hawes i Josephine Rourke, president i secretparia de la Fundació JoyRon, que acompanyats de la consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'IMAS, Margalida Puigserver, els han fet lliurament d'ous de Pasqua i un petit obsequi per a cadascun d'ells.

 

La Fundació JoyRon, creada el 2015, és una entitat que treballa per recaptar fons i destinar-los a diferents projectes que tenen com a principal objectiu millorar la qualitat de vida dels nins i nines de Mallorca que per diverses raons es troben en situació de vulnerabilitat.

 

D'aquesta manera, des de l'entitat, s'organitzen diferents activitats encaminades a millorar la situació d'aquests menors. Així, d'ençà de la seva creació la Fundació ha repartir regals de Nadal i roba a nins i nines sense recursos; ha finançat la construcció d'una piscina coberta a l'associació ASPACE i ha posat en marxa el programa ‘Concede un deseo’, per fer realitat les il·lusions de nins amb malalties greus, entre d'altres actuacions.

 

La consellera Puigserver ha agraït la implicació i la col·laboració de la Fundació amb els menors de la nostra illa i en el cas concret amb els menors de l'IMAS. Puigserver, a més, s'ha mostrat interessada en els diferents projectes de la Fundació i no ha descartat la possibilitat d'establir futures línies de col·laboració.

 

Juntament amb la consellera, han assistit al lliurament dels regals la vicepresidenta de l'IMAS, Caterina Mas, la directora insular de Menors i Família, Magdalena Gelabert, així com també altres representants de l'associació.