Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere La Federació de Bandes de Música celebra el 30è aniversari amb un concert a Pollença

La Federació de Bandes de Música celebra el 30è aniversari amb un concert a Pollença

(01/08/2019)

La vicepresidenta i consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, i el president de la Federació Balear de Bandes de Música, Joan Carles Julià, han presentat avui el concert que oferirà la Banda de Música Simfònica de les Illes Balears al Claustre de Sant Domingo de Pollença el pròxim diumenge dia 4 d’agost.

Durant la presentació, Busquets ha agraït la tasca de la Federació "per fer arribar la música a tots els racons de Mallorca, incentivar la creació de compositors mallorquins i despertar vocacions musicals". Així mateix, ha donat els molts d'anys i l'enhorabona per les tres dècades d'història de la Federació i els ha encoratjat a seguir.

D'altra banda, el president de la Federació Balear de Bandes de Música, Joan Carles Julià, ha explicat que el camí per a arribar als 30 anys de vida no ha estat fàcil però que "sempre hem sortit victoriosos".

Així mateix, el director de la Banda de Música Simfònica de les Illes Balears, Tomeu Aulí, ha explicat que al concert de diumenge s'estrenaran dues peces de Salvador Brotons i Jesús Santandreu i també es farà un homenatge al primer concert de la Banda amb la interpretació d'una de les cançons que es van poder gaudir llavors.

Segons ha explicat Aluí, el concert de la Banda Simfònica de les Illes Balears de diumenge dia 4 d'agost a Pollença és "variat i combina armonies tradicionals i modernes". A més s'inclou un concert de clarinet i de banda que comptarà amb el clarinetista mallorquí de la Simfònica de Nova York, Pascual Martínez Forteza, que a més és fill del primer director de la Banda Simfònica de Balears, Pascual V. Martínez.