Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La direcció insular d'Igualtat organitza la jornada «Dona i diversitat funcional»

La direcció insular d'Igualtat organitza la jornada «Dona i diversitat funcional»

(27/04/2018)

Per segon any consecutiu la direcció insular d'Igualtat promou unes jornades sobre la dona i la diversitat funcional, una temàtica que dóna nom a la jornada on participaran Soledad Arnau, Gema Monte, Maria Servera i les associacions Aproscom, Aspaym i Aspas. El període d'inscripció és fins al 4 de maig i la jornada tindrà lloc el 8 de maig al CaixaForum de Palma.

La jornada va dirigida a professionals però també al públic en general, ja que, segons Nina Parrón, directora insular d'Igualtat, és molt important que no deixem de banda a les dones amb diversitat funcional, ja que pateixen no sols la discriminació per ser dones, sinó també per ser diverses. Per aquest motiu des del Consell de Mallorca es vol crear un debat d'aprenentatge i debat i abordar temes com la violència de gènere, la sexualitat, el feminisme o la vida independent. Les encarregades de les ponències seran Soledad Arnau, investigadora del departament de filosofia moral i política de la UNED i directora del projecte pilot de Vida Independent i promoció de la participació social de Madrid amb «Vida independent, feminisme, violència de gènere i diversitat funciona» i la psicòloga Gema Montes, amb «Sexualitat, drets reproductius, estereotips, prejudicis i discriminació».

També hi són convidades les associacions i persones particulars que posaran en comú experiències i bones pràctiques com Aproscom amb «Treball amb suport i inserció laboral», Aspaym amb «Diversitat sobrevinguda i joventut», Aspas «Estereotips de gènere i esport» i el cas personal de Maria Servera amb «Art, creativitat i diversitat funciona».

La directora insular d'igualtat, Nina Parrón i el director insular de Persones amb Discapacitats de l'IMAS, José Manuel Portalo, seran els encarregats d'obrir l'acte.

Inscripcions: https://goo.gl/forms/tsd2FXik1ZsMIUEf2 fins dia 4 de maig.