Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere La consellera Ribot anima al sector hoteler a prendre "mesures ràpides i rotundes" en la gestió de residus contra el canvi climàtic

La consellera Ribot anima al sector hoteler a prendre "mesures ràpides i rotundes" en la gestió de residus contra el canvi climàtic

(11/10/2019)

Als darrers anys s'han tractat més de 450.000 tones de residus provinents de restes de demolició de la planta hotelera a Mallorca.

La consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient del Consell, Aurora Ribot, ha assegurat avui que les passes que el sector hoteler està donant en la gestió de residus són claus per garantir un territori net a Mallorca en temps d'emergència climàtica. Ribot va afegir que "un creixement sense mesura o la subordinació del medi ambient als beneficis no són opcions defensables".

Ribot ha acudit avui a la presentació dels resultats del conveni entre la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca i Mac Insular pel tractament dels residus generats per les empreses hoteleres de l'illa. Als darrers 6 anys més de 450.000 tones de restes de demolició provinents de la planta hotelera s'han tractat a les instal·lacions de Mac Insular per retornar com recursos dins el cicle d’economia circular. "L'equivalent a 200 piscines olímpiques", va concretar la directora de Qualitat i Medi Ambient del servei insular, Francisca Bauzà.

La vicepresidenta executiva de FEHM, María José Aguiló, va recordar que "any darrere any el sector inverteix en el manteniment i adequació dels diferents establiments hotelers a l'illa".