Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La consellera Margalida Puigserver visita les instal·lacions d'AFAPAM

La consellera Margalida Puigserver visita les instal·lacions d'AFAPAM

(06/10/2016)

La presidenta de l'IMAS s'ha desplaçat a la seu i centre de dia de l'associació per tal de conèixer de primera mà el seu funcionament.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, ha visitat aquest migdia les instal·lacions de l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Palma de Mallorca (AFAPAM), per tal de conèixer de primera mà les seves característiques i funcionament. Durant la visita, la consellera ha estat acompanyada per la directora insular d'Atenció a la Dependència, Regina Moll.

 

En concret, Puigserver i Moll han pogut veure el funcionament del centre de dia de l'associació, així com les oficines de l'entitat, i han aprofitat la visita per reunir-se amb la coordinadora del centre de dia, Antonia Alarcón.

 

Alarcón ha estat l'encarregada de mostrar a la consellera les instal·lacions i els diferents serveis que s'ofereixen des del centre, així com d'explicar els programes i projectes que es duen a terme o es volen implantar des de l'associació, com ara l'atenció psicològica als familiars dels malalts, els tallers per a famílies o les sessions de formació per a cuidadors, entre d'altres.