Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La carretera Palma-Puigpunyent estrena asfalt

La carretera Palma-Puigpunyent estrena asfalt

(25/04/2017)

La consellera Mercedes Garrido ha visitat la carretera Palma-Puigpunyent per comprovar l’estat final de les obres de reforç del ferm que s’hi han duit a terme.

Les obres d’asfaltatge a la carretera Ma-1041, Palma-Puigpunyent, han acabat i, avui, la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha visitat la via per comprovar la millora que s’hi ha duit a terme.

També hi han assistit el director insular d’Infraestructures i Mobilitat, Joan Cifre; el batle de Puigpunyent, Biel Ferrà; el regidor d’Urbanisme, Francesc Canyelles; personal tècnic del Consell i el representant de l’empresa que ha fet l’obra.

Es varen adjudicar els treballs a l’empresa Aglomerados Mallorca SA (AGLOMSA) per un pressupost d’1.415.700 euros. El tram d’aquesta carretera es trobava molt deteriorat i era necessari dur-hi a terme aquesta obra de millora. A més, també s’hi han afegit barreres de fusta amb protecció per a motoristes a les corbes on és necessari, per millorar la seguretat.

La consellera Garrido ha afirmat que «millores com les que s’han fet en aquesta via són molt necessàries perquè, sense haver de fer una obra gran, augmenten la seguretat de les persones usuàries». El batle de Puigpunyent ha agraït al Consell de Mallorca la tasca feta a la carretera.