Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'IMAS presenta el catàleg d'activitats i recursos per a la promoció de l'envelliment actiu i saludable

L'IMAS presenta el catàleg d'activitats i recursos per a la promoció de l'envelliment actiu i saludable

(29/05/2017)

La consellera Margalida Puigserver ha donat a conèixer a la Llar de Felanitx l'eina, elaborada des de l'Observatori de Persones Majors de Mallorca, per fer difusió de les diferents iniciatives que es duen a terme en aquest àmbit, en concret a la comarca de Migjorn.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, ha presentat el 'Catàleg d'activitats i recursos per a la promoció de l'envelliment actiu i saludable', elaborat per l'Observatori de Persones Majors de Mallorca i que es pot consultar a través de la pàgina web www.imasmallorca.net.

 

Puigserver, ha destacat que els objectius d'aquest catàleg són “donar difusió dels diferents programes que es realitzen arreu de Mallorca per a la gent gran, i en el cas concret d'avui a la comarca de Migjorn”. La consellera ha explicat que amb aquesta eina es vol també “promoure la coordinació entre les administracions i les diferents entitats” a les que ha agraït la seva implicació “a l'hora de donar resposta a les necessitats del col·lectiu de la Gent Gran”.

 

Després de la intervenció de la consellera, ha estat el torn de les diferents entitats i administracions implicades (IMAS, Conselleria de Salut, Fundació la Caixa i Creu Roja) que han donat a conèixer les seves respectives activitats.

 

A l'acte també han assistit el vicepresident de l'IMAS, Javier de Juan, i el batle de Felanitx, Joan Xamena, així com la directora insular d'Atenció a la Dependència, Regina Moll, i altres tècnics de la seva àrea.

 

Cal recordar que l'Observatori de Persones Majors de Mallorca està adscrit a l'IMAS i es va crear des del Consell per tal de comptar amb un organisme que analitzi la realitat i les necessitats psicosocials i econòmiques de les persones majors de Mallorca i poder donar així des de les institucions la millor resposta al respecte.