Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere L’IMAS obre la convocatòria dels Premis del Consell de Mallorca a la Innovació Social 2019

L’IMAS obre la convocatòria dels Premis del Consell de Mallorca a la Innovació Social 2019

(21/10/2019)

El termini per presentar les candidatures a aquests guardons finalitza el proper dia 15 de novembre

L’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) ha obert la convocatòria pública dels Premis del Consell de Mallorca a la Innovació Social 2019, els guanyadors dels quals està previst que es donin a conèixer el proper mes de desembre en una acte públic que se celebrarà al Teatre Principal de Palma. 

L’objectiu d’aquests guardons és, un any més, reconèixer els projectes que promoguin la innovació i la generació de valor públic per enfrontar necessitats i reptes socials, i que siguin capaços d'activar processos d'apoderament de la ciutadania per construir una societat més justa i inclusiva a Mallorca. L’import total que es destinarà en premis en aquesta edició és de 36.000 € entre tres categories:  

    - Premis a la Innovació Social: es premiaran tres projectes d’actuacions realitzades durant el 2018 i que siguin exemplars tant per la seva coherència com per l’impacte dels seus resultats en els drets socials, la qualitat de vida i la igualtat d’oportunitats de la ciutadania. Poden ser actuacions de tipus municipal, insular o desenvolupades des de Mallorca però de cooperació internacional.  El projecte guanyador rebrà un premi de 10.000 € i els altres dos, un total de 7.000 € cada un.

    - Premi Pere Mascaró als estudis i a les investigacions: la dotació del premi és de 7.000 € i reconeix el millor estudi, investigació o publicació en la promoció de l’eficiència, l’agilitat i la sostenibilitat del sistema dels serveis socials. 

    - Premi a la millor campanya de sensibilització: amb un premi de 5.000 €, reconeix la publicació, programa, campanya d’informació, sensibilització o formació, acció ciutadana, producte informatiu o altres mitjans que hagin aconseguit resultats d’impacte social transmetent una imatge positiva dels drets socials i de la participació ciutadana per afrontar les necessitats i els reptes socials.

A més d’aquestes categories, durant l’acte es faran dos reconeixements a la trajectòria exemplar d’una entitat i a la d’una persona, si bé aquestes mencions no tenen premi econòmic. 

Totes les entitats i persones interessades a presentar la seva candidatura perquè el jurat la valori ho poden fer fins el proper dia 15 de novembre. Poden trobar més informació al respecte a la seu electrònica del Consell de Mallorca (https://seu.conselldemallorca.net/ca/fitxa?key=43881 ).