Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere L'IMAS i la Fundació Deixalles signen un conveni per a la inserció sociolaboral de persones en risc o situació d'exclusió social

L'IMAS i la Fundació Deixalles signen un conveni per a la inserció sociolaboral de persones en risc o situació d'exclusió social

(09/08/2016)

La consellera Margalida Puigserver i directora de l'entitat, Francisca Martí, han signat avui el conveni, que suposa la sessió a l'IMAS de 3 places del programa d'inserció sociolaboral de la Fundació a les delegacions d'Inca, Capdepera i Felanitx, durant la visita a les instal·lacions de la Fundació Deixalles amb l'objectiu de conèixer de primera la tasca que s'hi desenvolupa.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, i la directora de la Fundació Deixalles, Francisca Martí, han firmat avui matí un conveni de col·laboració entre la institució insular i l'entitat per tal de fomentar la inserció sociolaboral de les persones que es troben en risc o en situació d'exclusió social.

 

D'acord amb aquest conveni, el qual té una duració inicial d'un any, la Fundació Deixalles posa a disposició de l'IMAS tres places del programa de suport a la inserció sociolaboral de la Fundació a les delegacions d'Inca, Capdepera i Felanitx, sense necessitat d'una contraprestació econòmica per part de l'IMAS.

 

En aquest sentit i arrel del conveni signat entre ambdues institucions, l'equip de valoració de la Xarxa d'Inserció Social de l'IMAS serà l'encarregat de designar i respondre pels usuaris de la Xarxa que inclogui en l'esmentat programa de la Fundació Deixalles. Des de l'entitat es duran a terme els processos pertinents de capacitació a les persones derivades per part de la institució insular.

 

Puigserver ha manifestat la importància del conveni signat amb la Fundació Deixalles ja que, segons ha apuntat, "suposa ampliar els recursos de l'IMAS a la part forana". En aquest sentit, la consellera de Benestar i Drets Socials ha assegurat que "de cara al futur es dotarà pressupostàriament el conveni amb l'objectiu d'ampliar-lo tant a nivell de places com de duració".

 

Durant la jornada d'avui Puigserver, acompanyada de la directora insular d'Inclusió Social, Caterina Mas, ha visitat les instal·lacions de la Fundació Deixalles amb l'objectiu de conèixer de primera mà tant les instal·lacions com els programes que s'hi duen a terme en matèria d'inserció sociolaboral.