Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere L’IMAS es suma a la Setmana per la Lluita contra la Pobresa

L’IMAS es suma a la Setmana per la Lluita contra la Pobresa

(14/10/2019)

La institució participa a les activitats organitzades per diferents entitats amb motiu del Dia Internacional per a l’Erradicació de la Pobresa

L’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), participa des d’avui a les diferents activitats organitzades amb motiu de la Setmana per la Lluita contra la Pobresa, que finalitzen el proper 17 d’octubre amb la celebració del Dia Mundial per a l’Erradicació de la Pobresa.

Així, avui el conseller de Benestar i Drets Socials i president de l’IMAS, Javier de Juan, ha participat a l’acte organitzat per EAPN Balears (European Anti-Poverty Network) que ha tengut lloc a la plaça de Cort de Palma. EAPN Balears, Xarxa per la Inclusió Social és una associació formada per una trentena d’entitats que treballen a la nostra comunitat per eradicar la pobresa i l’exclusió social.

Posteriorment, la seu de l’IMAS ha acollit una visita de la junta directiva de  l’associació, que han penjat la banderola de la «Lluita contra la Pobresa» a la façana de la institució. Els representants d’EAPN han estat rebuts per l’equip directiu de l’IMAS, encapçalat pel president Javier de Juan i els dos vicepresidents, Jaume Tortella i Magdalena Gelabert.

Així mateix, l’IMAS participarà també a la jornada que el Tercer Sector Social de les Illes Balears organitza sota el títol «Reptes i Oportunitats de les Polítiques Socials a les Illes Balears. Diàlegs entre les Administracions Públiques i el Tercer Sector Social», el proper dimecres al centre Flassaders. La trobada comptarà amb la intervenció d’un representant de la institució, per a exposar la tasca que es duu a terme des de l’IMAS i quins són els objectius i reptes de futur en matèria de serveis socials.

Finalment,  l’IMAS també serà present a la presentació de l’Informe sobre l’Estat de la Pobresa a les Illes Balears que tendrà lloc el dijous al Parlament de les Illes Balears, coincidint amb el Dia Mundial per a l’Erradicació de la Pobresa.