Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere L'IMAS augmentarà el nombre de places concertades a Casa Oberta de Projecte Home

L'IMAS augmentarà el nombre de places concertades a Casa Oberta de Projecte Home

(18/10/2016)

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'IMAS, Margalida Puigserver, s'ha reunit avui dematí amb el director general de Projecte Home, Jesús Mullor.

Margalida Puigserver, consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), juntament amb Caterina Mas, vicepresidenta, s'han reunit aquest migdia amb el director general de Projecte Home, Jesús Mullor, amb l’objectiu d’analitzar la possibilitat d'augmentar el nombre de places concertades a Casa Oberta de Projecte Home i incrementar així les places d'aquest centre terapèutic d'atenció a persones drogodependents.

 

En  aquest sentit, des dels Centre d'Atenció a la Drogodependència (CAD), així com també des de Projecte Home, asseguren que durant els darrers mesos s'ha detectat un augment del 30% en la llista d'espera per tal de poder accedir a aquest recurs.

 

En concret es tracta de passar de les 24 places actuals fins a 30, per poder donar una millor resposta a les necessitats dels usuaris de Projecte Home. En aquest sentit, Puigserver ha explicat que “es comptabilitzaran les noves places a la renovació del contracte amb Projecte Home, el qual finalitza el gener de l'any que ve”. La consellera insular de Benestar i Drets Socials també ha assegurat que l’objectiu de l’IMAS és el de poder incloure aquestes noves places dins el pressupost de 2017”.

 

Per la seva part, Mullor s'ha mostrat molt satisfet per la bona resposta de l'administració insular, així com també per la “responsabilitat política i la sensibilitat” dels responsables de l'IMAS”, segons ha manifestat.