Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere L'IMAS acull una nova reunió de la Taula de Mallorca per a l'Accessibilitat Universal

L'IMAS acull una nova reunió de la Taula de Mallorca per a l'Accessibilitat Universal

(30/09/2016)

Durant la reunió s'ha parlat de l'estat actual de diversos projectes d'accessibilitat com els plans municipals, diferents qüestions relacionades amb l'accessibilitat turística o l'avantprojecte de la Llei d'Accessibilitat, entre d'altres.

La sala d'actes de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) ha acollit una nova reunió de la Taula de Mallorca per a l'Accessibilitat Universal, que ha comptat amb la presència de quasi tots els seus membres. El director insular de Persones amb Discapacitat, José Manuel Portalo, ha estat l'encarregat de presidir la reunió.

 

A la trobada, de caràcter ordinari, s'han tractat diferents temes, com ara l'estat actual de diversos projectes d'accessibilitat com els plans municipals, diferents qüestions relacionades amb l'accessibilitat turística o l'avantprojecte de la Llei d'Accessibilitat, entre d'altres.

 

Així, s'ha informat els assistents del pla d'accessibilitat als centres educatius, del projecte de sensibilització a les escoles o de les darreres actuacions duites a terme per la Secció d'Accessibilitat de l'IMAS.

 

La Taula de Mallorca per a l'Accessibilitat Universal té com a principals objectius posar fi a la discriminació que suposa per a les persones amb discapacitat tenir limitada la seva autonomia; lluitar per aconseguir un canvi de mentalitat social i instar els poders públics a complir i fer complir la normativa.

 

Actualment, la Taula està integrada per les següents entitats o federacions: la Once, Predif, UNAC, Coordinadora, Aspas, FSIB i la FEAPS. També formen part de la Taula els ajuntaments de Palma, Calvià, Manacor, Llucmajor i Inca, així com les mancomunitats del Pla i el Raiguer, a més de la Universitat de les Illes Balears (UIB), els col·legis professionals d'Enginyers Industrials i Arquitectes, el Govern de les Illes Balears i el Consell de Mallorca.