Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere L'espectacle minimúsica reuneix un cartell de luxe per a tota la família

L'espectacle minimúsica reuneix un cartell de luxe per a tota la família

(20/09/2016)

La proposta musical organitzada des del Departament de Cultura del Consell s'inclou dins el festival “el dia minimúsica” que se celebrarà a Es Baluard de Palma el dissabte 1 d'octubre. Els grups L.A., Da Souza, Doble Pletina, Senior i Charly Taylor han acceptat el repte d'interpretar cançons relacionades amb el món dels animals i per a un públic infantil.

Reconeguts artistes han acceptat el repte llençat per la Direcció Insular de Cultura del Consell de Mallorca: adaptar la seva música a una temàtica, el món dels animals, i a un públic, el més exigent de tots, els infants. El resultat d'aquesta feina l'escoltarem a l'espectacle minimúsica, un concert organitzat pel Departament de Cultura del Consell de Mallorca, dins “el dia minimúsica”, que se celebrarà el dissabte 1 d'octubre a Es Baluard de Palma. Els grups que pujaran dalt l'escenari són els mallorquins L.A., Da Souza, Charly Taylor, els catalans Doble Pletina i els valencians Senior.

 

"El dia minimúsica" és un festival que s'ha celebrat amb èxit a Barcelona, Madrid, València i Bilbao i que per primera vegada arriba a Palma, i ho fa de la mà de la productora De Ferro & Friends. És una proposta per passar el dia en família, envoltats de cultura i música. L'objectiu és que grans i petits gaudeixin de les mateixes activitats i per aquest motiu els artistes interpretaran les seves cançons adaptades a un entorn i a un públic al qual no hi ha estan acostumats, el dels infants. A més a més de l'espectacle minimúsica, durant el dia hi haurà música de Milkyway DJ, The Pinker Tones, Marc Parrot i Eva Armisén, Sing Sing Sing i Magneto DJ. La jornada es complementarà amb una desena de tallers, activitats i jocs que combinaran elements lúdics, creatius i educatius. Hi haurà també diverses propostes gastronòmiques, una zona de pícnic i un espai per a cobrir les necessitats dels bebès de 0 a 3 anys.

 

En la presentació avui de matí de “el dia minimusica”, el director insular de Cultura, Rafel M. Creus ha volgut destacar el tret diferencial d'aquest festival: “no vam tenir cap dubte a l'hora de participar en l'organització d'El Dia Minimúsica, ja que per primera vegada fem una proposta adreçada tant a adults com a infants i no els tractem com a públics independents. És la millor manera d'apropar la cultura d'avui en dia als consumidors del futur”.

 

A l'acte de presentació de “el dia minismúsica” també hi han assistit Toni Gomila, director de Produccions de Ferro, Antoni Torres, administrador d'Es Baluard, Noemí Garcies, coordinadora de Cultura de l'Ajuntament de Palma i Josep Ramon Cerdà, director de l'Institut d'Estudis Baleàrics i artistes.