Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere L'Ajuntament de Lloret i el Consell de Mallorca inauguren un elevador vertical per suprimir les barreres arquitectòniques del municipi de Lloret de Vistalegre

L'Ajuntament de Lloret i el Consell de Mallorca inauguren un elevador vertical per suprimir les barreres arquitectòniques del municipi de Lloret de Vistalegre

(01/02/2019)

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font i el batle de Lloret de Vistalegre, Antoni Bennasar, han inaugurat, aquest divendres, el primer elevador vertical de la comarca del Pla de Mallorca amb l’objectiu d’eliminar les barreres arquitectòniques del municipi. Aquesta obra ha suposat una inversió de 223.508,81 euros per part de la institució insular. Una obra que s’emmarca dins el Pla especia d’inversions financeres sostenibles que el Consell posà en marxa l’any 2016.

Pel que fa a les inversions 2017-2018 l'Ajuntament de Llubí ha dut a terme diferents actuacions de millora al municipi gràcies als 374.129,13 euros que el Consell de Mallorca, a través del Departament de Desenvolupament Local, ha invertit. Aquests diners procedeixen dels diferents Plans de subvencions que la institució insular té en marxa.

Entre els projectes iniciats dins aquest Pla Especial d'inversions de competència municipal es troben l'adaptació i condicionament del carrer del carrer de Sa Riba i de les principals vies del municipi amb una inversió de 135.500 euros.

En referència al Pla Especial d'estalvi i eficiència energètica i vehicles elèctrics el consistori ha dut a terme la millora i adequació dels quadres elèctrics de l'enllumenat públic per valor de 28.300,00 euros.

Finalment, el Consell també ha atorgat 105.829,72 euros per al pagament de la despesa corrent.