Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Jugadors i cos tècnic del Palma Air Europa promouen l’esport i els valors al CEIP Felip Bauçà de Palma

Jugadors i cos tècnic del Palma Air Europa promouen l’esport i els valors al CEIP Felip Bauçà de Palma

(17/01/2017)

Jugadors i entrenadors del Palma Air Europa de bàsquet han visitat avui el CEIP Felip Bauçà de Palma en una trobada organitzada per la Direcció Insular d’Esports i el club Bahía San Agustín emmarcada dintre del programa JUGAM amb l’Elit.

Xavi Medori, Roger Fornàs, Álvaro Frutos, Gabe Rogers i Ben Mockford, acompanyats per l’entrenador Xavi Sastre i el seu segon, Javier Cerveró, han compartit experiències de les seves carreres esportives i acadèmiques, han parlat de la importància dels valors tant a l’esport de base com a l’esport d’elit i han contestat a les preguntes que els joves esportistes tenien preparades. Fins i tot han tingut temps de jugar un tradicional ‘KO’ on més d’un ha mostrat molt bones maneres jugant a bàsquet.

 

La trobada, que s’ha realitzat al gimnàs del CEIP Felip Bauçà de Palma, ha estat organitzada per torns i així totes les classes han pogut compartir una estona amb els seus ídols. A més, els alumnes han rebut un pòster firmat amb la foto de la plantilla i uns missatges de valors, així com entrades pel partit que jugarà l’equip el pròxim diumenge 22 de gener a Son Moix davant el Marin Peixegalego.