Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Josep Pedrals i Els Nens Eutròfics, aquest dissabte en el XIX Festival de Poesia de la Mediterrània

Josep Pedrals i Els Nens Eutròfics, aquest dissabte en el XIX Festival de Poesia de la Mediterrània

(04/05/2017)

El XIX Festival de Poesia de la Mediterrània farà un passa més aquest dissabte amb l’actuació de Josep Pedrals i Els nens eutròfics, una funció que tindrà lloc a la Sala Petita del Teatre Principal de Palma el dissabte 6 de maig a les 20 hores.

Aquesta funció va més enllà del recital poètic i entra de ple en el que es coneix habitualment com a concert de rock. Amb tot, la paraula sempre és molt present en un muntatge que combina emocions, entreteniment, reflexió i, per suposat, música i poesia.

 

Josep Pedrals, poeta, rapsoda i agitador cultural, s’ha aliat en aquesta ocasió amb Els Nens Eutròfics, una banda de l’autodenominat pop irònic, que està formada per Miquel Muñoz (bateria), Esteve Plantada (teclats), Roger Puig (guitarra) i Albert Sagrera (baix).

 

Amb aquest concert-recital, el XIX Festival de Poesia de la Mediterrània entra a la seva recta final i que culminarà la setmana que ve al Teatre Principal amb el que concert que oferirà Paco Ibáñez el divendres 12 i la Nit de la Poesia, que tindrà lloc el dissabte 13 de maig amb la participació de tots els poetes convidats.

 

El Festival de Poesia de la Mediterrània, dirigit per Biel Mesquida, està organitzat per la Fundació Casa Museu del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, amb la col·laboració del Teatre Principal de Palma, que es consolida aquest 2017 com a seu d'aquesta important cita cultural.