Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Javier de Juan i Sofia Alonso prenen possessió del seu nou càrrec al Consell

Javier de Juan i Sofia Alonso prenen possessió del seu nou càrrec al Consell

(17/11/2021)

Seran els nous consellers de Presidència i de Drets Socials.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha presidit avui dematí la presa de possessió de Javier de Juan com a conseller executiu de Presidència i de Sofia Alonso com a consellera executiva de Drets Socials i presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS). Es tracta d’uns nomenaments que es varen publicar ahir dimarts al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

«Enhorabona a tots dos, gràcies per la feina que heu fins ara des de les vostres responsabilitats i per acceptar aquest nou repte» ha expressat la presidenta Cladera. «Vos incorporau a un equip de persones que treballen per garantir una recuperació justa i avançar en l’estratègia de futur per a Mallorca, estic convençuda de que aportareu tota la vostra empenta, coneixements i experiència per donar un nou impuls al Consell de Mallorca».

Amb la presa de possessió es fan efectius els canvis en l’organigrama del govern del Consell anunciats la setmana passada per la Presidenta. Tant De Juan com Alonso han participat, posteriorment, a la primera reunió del Consell executiu amb la nova composició de l’òrgan de govern.

Javier de Juan Martín és diplomat en ciències empresarials i des de l’any 2019 fins ara ha estat conseller executiu de Drets Socials i president de l’IMAS, institució en la qual ha ocupat diversos càrrecs. Des de l’any 2007 fins el 2011 va ser Coordinador de l’Àrea de Recursos Assistencials de Gent Gran. L’any 2015 va ser conseller electe de la institució insular i ocupà el càrrec de vicepresident primer de l’IMAS amb responsabilitat executiva en les àrees de Gent Gran i Persones amb discapacitat.

Sofia Alonso Bigler, que fins ara ocupava la direcció insular d’Atenció Sociosanitària a dins l’organigrama de l’IMAS, és educadora social i amb experiència laboral en l’àmbit del lleure juvenil i atenció a la infància i joventut. L’any 2006 inicià la seva tasca com a Coordinadora de l’Àrea de Recursos Assistencials de l’Institut de Serveis Socials i Esportius de Mallorca, a on va continuar com a suport administratiu a la coordinació de l’Àrea. L’any 2015 va ocupar el càrrec de responsable Administrativa de l’Àrea de Dependència fins a l’any 2019, en què va assumir la Direcció Insular de Gent Gran (ara Direcció d’Atenció Sociosanitària).