Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Ja son aquí els cavalls francesos que cometiran demà al IX Grand Prix des Balears

Ja son aquí els cavalls francesos que cometiran demà al IX Grand Prix des Balears

(26/09/2015)

8 cavalls francesos i els seus genets arribaren ahir horabaixa a l'aeroport de Son Sant Joan on una comitiva de la Federació de Trot i del Consell de Mallorca els van rebre a peu de pista.

Ahir arribaren 8 cavalls procedents de França per a preparar-se per a les carreres de diumenge on cometiran amb 8 més que són residents a Mallorca. Avui ja descansen a les cuadres de cuarentena de Son Pardo amb vigilancia 24 hores, ja que són cavalls que han guanyat molt preuats i premiats.

El conseller executiu de participació ciutadana i presidència Jesús Jurado juntament amb el president de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca, Jaume A. Ramis, el president de la Federació Balear de Trot, Joan Liabata i els genets mallorquins van anar en comitiva fins a la pista d'aterrisatge per a rebre als 8 cavalls francesos i els seus genets. 

Avui hi haurà un cocktel de benvinguda entre les entitats a l'hotel Valparaiso i demà a partir de les 16h s'iniciarà les carreres de la novena edició del Grand Prix des Balears i aprofitant l'ocasió, se celebrarà també una jornada solidària durant tot el dia organitzada per Infotrot i per Vitatrot. Els beneficis que s'obtinguin de les diverses activitats es destinaran a S.O.S Mamás, entitat d'ajuda a les persones necessitades,  sobretot entre dones víctimes de la violència masclista i nens.

La jornada lúdica comptarà amb la presència de diversos famosos de l'illa, entre els quals destaquen David Salom o els actors Manel Barceló i Pep Noguera, de Diabèticas Accelerades. Els cantants Marta i Sebas Garreta seran els encarregats de posar-li melodia a una jornada que “promet ser diferent i aproximar a les famílies a l'hipòdrom”, segons la coorganitzadora, Irene Matas.

Una diada imprescindible pels amants del Trot i també pels que el desconeixen, ja que és dels dies on Son Pardo es respira més festa i alta competició internacional i on es disputarà la segona volta del calendari balears de carreres de cavalls amb major dotació en premis a repartir, amb 50.000 euros en joc.