Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Ja estan disponibles les entrades gratuïtes per veure L.A. a l’acolliment de Lluc el dissabte 26 de juny

Ja estan disponibles les entrades gratuïtes per veure L.A. a l’acolliment de Lluc el dissabte 26 de juny

(16/06/2021)

El concert forma part dels actes centrals del desè aniversari de la distinció per part de la Unesco de la Serra de Tramuntana com a Patrimoni de la Humanitat

Ja estan disponible les entrades gratuïtes per veure L. A. a l’acolliment de Lluc el dissabte dia 26 de juny. El concert forma part dels actes centrals del desè aniversari de la distinció per part de la Unesco de la Serra de Tramuntana com a paisatge cultural.

L’accés serà gratuït, però serà necessari, a través del web www.serradetramuntana.net, descarregar-se les invitacions en la plataforma digital ticketib, fins a completar aforament. La información també es pot trobar al web www.serradetramuntana.net.

Per facilitar la mobilitat i la participació, l’arribada i la tornada al concert el Consell posarà a disposició busos gratuïts que sortiran d’Inca i de Palma. Les places es podran reservar en el mateix moment que s’adquireix l’entrada i a la mateixa plataforma. La sortida de Palma serà a les 18 hores i a la d’Inca a les 18,30 h. I l’hora de tornada será a les 22.30 h.

El grup presentarà el seu darrer treball discogràfic titulat Evergreen Oak que ha estat gravat a la tardor de l'any passat en la Serra de Tramuntana (Palma), concretament a Orient.

El concert començarà a les 20 hores, es recomana arribar a les 19 hores per facilitar l’aplicació de les mesures de seguretat del COVID-19.