Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Ja està oberta la inscripció telemàtica a les proves selectives de personal funcionari dels Bombers del Mallorca

Ja està oberta la inscripció telemàtica a les proves selectives de personal funcionari dels Bombers del Mallorca

(17/06/2021)

El Consell anima les dones a apuntar-se en aquesta oposició que convoca 32 places.

Les persones interessades a participar a les proves selectives de personal funcionari dels Bombers de Mallorca ja es poden inscriure de forma telemàtica a la seu electrònica del Consell de Mallorca. Als tràmits es pot accedir a través d’aquest link http://bit.ly/3vtY0CZ, on també hi ha les bases de la convocatòria per cobrir 32 places de bomber/conductor, bombera/conductora de forma definitiva. També a la mateixa adreça es pot trobar el manual d’ajuda per dur a terme la inscripció.

En aquesta convocatòria des del Consell de Mallorca s’anima les dones a apuntar-se a l’oposició, tal com assenyala el conseller d’Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom «la institució vol rompre amb els estereotips de les professions masculinitzades». 

Colom també ha remarcat que «les oposicions permetran consolidar la plantilla amb 32 places fixes el servei de Bombers, i a més, també serviran per crear una nova borsa per cobrir 40 noves places». Es tracta del major nombre de places d’aquest servei dels darrers 15 anys, ja que al 2013, 2015 i 2016 la convocatòria d’oposicions va ser de 11 places i l’any 2009, les oposicions eren per cobrir 30 places. 

Per a la inscripció presencial s’ha habilitat un registre específic a l’Edifici de la infància ubicat al Carrer General Riera, 113, amb l’objectiu de gestionar de forma àgil i centralitzada la documentació.