Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Iniciades les obres de reconversió de l’antic Hospici de Felanitx en centre de dia i estades nocturnes

Iniciades les obres de reconversió de l’antic Hospici de Felanitx en centre de dia i estades nocturnes

(22/03/2017)

El cost total del projecte de reconversió d'aquest emblemàtic edifici del municipi del Migjorn de l'illa és d’1.680.000 euros, dels quals 218.400 els aporta el Consell de Mallorca a través de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS).

La consellera de Serveis Socials i Cooperació del Govern, Fina Santiago; la consellera insular de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver: el vicepresident de l'IMAS, Javier de Juan; i el batle de Felanitx, Joan Xamena, han assistit avui a l'acte d'inici de les obres de reconversió de l’antic Hospici de Felanitx en centre de dia i estades nocturnes.

 

Es tracta d'un projecte amb un termini d’execució de 14 mesos, que suposarà convertir aquest emblemàtic edicifi del municipi del Migjorn de l'illa en un centre amb 30 places de dia, i 8 places destinades a persones grans en situació de dependència.

 

El cost total del projecte és d’1.680.000 euros, i ha estat finançat entre el Govern de les Illes Balears, el Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Felanitx. El Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears, que és el responsable de les obres, aportarà el 60 % del total, és a dir, 1.008.000 euros, dels quals 789.600 provenen de la Conselleria de Serveis Socials, i 218.400, del Consell Insular de Mallorca (IMAS). D’altra banda, l’Ajuntament de Felanitx aportarà 672.000 euros, el 40 % restant.