Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Inaugurada l'exposició “Magic Poison” d'Amadeo Orellana

Inaugurada l'exposició “Magic Poison” d'Amadeo Orellana

(30/09/2016)

Es tracta d'una instal·lació generada en els dos murs laterals de la capella del Centre Cultural la Misericòrdia, amb una vintena d'imatges intervingudes per l'artista i que s'exposen per primera vegada. Aquest divendres ha estat inaugurada pel vicepresident i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, i romandrà oberta fins al 22 d'octubre.

L'exposició “Magic Poison by Amadeo” ha quedat inagurada avui horabaixa. Per primera vegada l'obra d'aquest artista s'exposa en un format museològic, ja que fins ara les seves intervencions eren en grans murals i parets. Es tracta d'una vintena de fotografies de gran format intervingudes per Orellana: juga, experimenta, recerca en el seu interior per a convertir-les en una nova realitat. Totes les fotografies exposades han estat creades pensant en aquesta mostra i aquest espai. L'obra d'aquest artista, basada en la tècnica del collage, no pot definir-se dins un estil artístic concret.

 

Durant l'acte d'inauguració, l'exposició ha comptat amb la presència del director insular de cultura, Rafel Creus, el comissari de l'exposició, Biel Amer i l'artista Amadeo Orellana.

 

Amb aquesta proposta transgressora, amb la qual es mescla realitat i ficció, sorgida d'una mirada introspectiva i que té com a objectiu la reflexió, el Centre Cultural la Misericòrdia s'obre a nous llenguatges i s'acosta a nous públics.

 

Magic Poison” podrà visitar-se a la capella del Centre Cultura la Misericòrdia fins al 22 d'octubre, en horari de dimarts a divendres d'11h a 14h i de 17.30h a 20.30h i dissabtes d'11h a 14h. Diumenges i festius estarà tancada.