Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Gran èxit de participació en l'edició de 2019 dels Premis Mallorca de Fotografia

Gran èxit de participació en l'edició de 2019 dels Premis Mallorca de Fotografia

(22/12/2019)

54 projectes aspiren a fer-se amb el guardó que s'entregarà el pròxim dia 29 durant la gala de la Diada de Mallorca

La convocatòria del Premi Mallorca de Fotografia Contemporània 2019 ha assolit un gran èxit de participació. S'han presentat un total de 54 projectes que aspiren a aconseguir el guardó que s'entregarà el pròxim diumenge dia 29 de desembre durant la gala de la Diada de Mallorca 2019. El guardó està dotat amb 7.000 € i la Direcció Insular de Cultura produirà una exposició.

Dels projectes que s'han rebut, 23 són de fotògrafes i 31 de fotògrafs. Enguany també ha crescut el nombre de llocs de procedència dels aspirants al premi. 21 són de Mallorca, 2 d'Eivissa, 25 de la resta de l'estat, 5 de la Unió Europea i 1 de l'Argentina.

El jurat del Premi Mallorca de Fotografia està format per 3 professionals de l'àmbit de l'art contemporani i la fotografia. El veredicte es coneixerà el mateix dia de la gala.

Aquesta convocatòria serveix per a reconèixer la feina de qui guanyi però també pretenen servir per a despertar vocacions. No es tracta d'un concurs de fotos sinó que es reconeix la tasca que hi ha darrere projectes que tenguin un discurs.