Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Govern i Consell elaboraran un estudi cinegètic sobre el ca mè mallorquí

Govern i Consell elaboraran un estudi cinegètic sobre el ca mè mallorquí

(03/09/2015)

El conseller de Desenvolupament Local del Consell, Joan Font, s’ha reunit amb el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca del Govern, Vicenç Vidal, per tal d’establir les línies de l’estudi cinegètic sobre aquesta raça local en perill d’extinció.

Joan Font, conseller de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca, s’ha reunit amb el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca del Govern, Vicenç Vidal, per tal de marcar les línies de l’estudi cinegètic que han acordat dur a terme sobre el ca mè mallorquí, una raça local en elevat perill d’extinció. L’estudi, el qual serà dut a terme per part del Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, comptarà amb la col·laboració del Departament de Caça del Consell de Mallorca.

 

Font ha destacat la bona predisposició per part del Govern i del conseller Vicenç Vidal per tal treballar de manera conjunta amb el Consell de Mallorca. En aquest sentit, el conseller de Desenvolupament Local del Consell ha assegurat que “el ca mè mallorquí és una raça autòctona de la nostra illa que actualment es troba en elevat perill d’extinció i és tasca de tothom protegir-la”.

 

A la trobada, a la qual també hi han assistit el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, i la directora general d’Espais Naturals i Biodiversitat, Caterina Amengual, s’ha acordat iniciar converses per tal d’agilitzar la tramitació dels plans tècnics dels vedats de caça afectats per la Xarxa Natura 2000.