Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Garrido visita les obres de la carretera de s’Estanyol

Garrido visita les obres de la carretera de s’Estanyol

(11/05/2018)

L’obra de millora consisteix en eliminar el canvi de rasant que afecta a la visibilitat de la cruïlla.

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha visitat les obres de millora de la intersecció entre la carretera de s’Estanyol (Ma-6015) i la carretera de circuit estratègic (Ma-6014). A la visita, també hi ha assistit el director insular d’Infraestructures i Mobilitat, Joan R. Cifre, el batle de Llucmajor, Gregori Estarellas, i altres membres del consistori.

Els treballs consisteixen en suprimir el canvi de rasant que provoca una manca de visibilitat i, per tant, que la cruïlla sigui perillosa.

La consellera Garrido ha volgut agrair «la paciència que han tengut tots els veïnats de la zona que han sofert aquests talls de carretera durant aquestes setmanes. Però aquests incovenients són necessaris per poder fer l’obra i, d’aquesta manera, donar resposta a una reivindicació històrica dels veïnats».

Durant aquests dies, s’està treballant a la carretera Ma-6014, entre la carretera de s’Estanyol i la de Campos-Sa Ràpita. Aquest tram estarà tallat fins a acabar les obres que està previst que finalitzin durant la propera setmana. El desviament del trànsit s’efectua per la carretera Ma-6021 (s’Estanyol-Sa Ràpita).

La darrera fase consistirà en asfaltar la capa de trànsit. Durant el dia que s’hagi d’asfaltar, es produiran trànsits alterns però no es tancarà la via.

El pressupost de l’obra és de 184.657,35 euros i l’empresa que les durà a terme és la que s’encarrega de la conservació i manteniment d’aquella zona, AGLOMSA.