Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Èxit de convocatòria dels tallers intensius de reforç per a les pròximes proves de català impulsats pel Consell

Èxit de convocatòria dels tallers intensius de reforç per a les pròximes proves de català impulsats pel Consell

(09/08/2021)

Les 290 places dels tallers de la Direcció Insular de Política Lingüística s’han exhaurit abans d’acabar el termini d’inscripcions.

La Direcció Insular de Política Lingüística impartirà, al final d’agost i principi de setembre, 17 tallers intensius de reforç per a les pròximes proves oficials de nivell de català (DGPL, EBAP, EOI). Les 290 places disponibles en aquesta iniciativa, que s’emmarca dins l’oferta formativa de la direcció insular, s’han exhaurit abans de finalitzar el termini de matriculacions previst i també s’ha tancat una llista d’espera. Concretament, s’impartiran classes a 9 grups per als 5 nivells en el cas de reforç de la prova escrita i 8 grups repartits entre 3 nivells per a preparar la part oral. Tots els tallers són en horari d’horabaixa, alguns a Inca i d’altres a Palma.

Concretament, en el cas de reforç de la prova escrita, el 8, 9, 10, 13, 15 i 17 de setembre tindran lloc els tallers dels grups A2 i B1. Per al B2, el taller serà els dies 31 d’agost, 1, 2, 3, 6 i 7 de setembre. Els tallers preparatoris dels nivells C1 i C2 són els primers que s’impartiran, els dies 23, 24, 25, 26, 27 i 30 d’agost.

La preparació intensiva de la prova oral es realitzarà només durant el setembre. L’A2-B1 tindrà lloc conjuntament els dies 20, 22, 24 i 27. El grup B2 es realitzarà el 13, 15 i 17. I el C1-C2 es desenvoluparà els dies 8, 9 i 10 de setembre en un mateix grup. 

Els tallers, totalment presencials i amb durades d’entre sis i dotze hores, es faran al Conservatori Municipal d’Inca i al Centre d’Educació de Persones Adultes del Camp Rodó a Palma. Ambdós en col•laboració amb els ajuntaments respectius. 

Aquests tallers estan destinats a persones de més de setze anys preferentment inscrites per fer les proves oficials de català. L’oferta és de 290 en total, i es donava la possibilitat que una mateixa persona es pogués inscriure a un taller de la prova escrita i a un taller de la prova oral, això sí, només a un de cada tipus.

Al final del curs, els alumnes que hagin assistit un mínim del 80% rebran un certificat d'assistència que en cap cas substituirà el certificat oficial d’assoliment de coneixements.