Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Esports del Consell de Mallorca destinarà 60.000 € en ajuts a les associacions de famílies d’alumnes (AFA)

Esports del Consell de Mallorca destinarà 60.000 € en ajuts a les associacions de famílies d’alumnes (AFA)

(09/03/2022)

Les entitats poden optar a un ajut màxim de 1.000 euros per cobrir les despeses derivades de les activitats extraescolars físiques i esportives del curs 2021-2022

L’àrea d’Esports del Consell de Mallorca ha publicat una convocatòria de subvencions adreçada a les associacions de famílies d’alumnes (AFA) per dur a terme activitats extraescolars, la primera en aquesta línia que vol dinamitzar l’activitat esportiva entre aquest col·lectiu. L’ajut econòmic per a cada associació serà d'un màxim de 1.000 euros. La subvenció, d’un total de 60.000 euros, té per objecte fomentar la realització d’activitats extraescolars que possibilitin la reactivació de l’activitat física i esportiva als centres educatius i estimular la participació activa de l’alumnat en activitats organitzades per les AFA. 

La convocatòria es va publicar en el BOIB el dissabte 5 de març i el termini de sol·licituds acaba el 31 de maig. A aquesta convocatòria, hi poden optar les associacions de famílies d’alumnes de centres escolars públics i concertats, d’educació infantil, primària i secundària de Mallorca. 

L’assignació serà per ordre d’entrada en el registre i les entitats poden optar a 1.000 euros per fer front a les despeses organitzades al llarg del curs escolar 2021-2022.

S’hi inclouen les següents: les despeses de material esportiu fungible específic necessari per al desenvolupament de l’activitat esportiva; les despeses dels monitors que imparteixen les activitats; les despeses derivades d’activitats de formació del personal de l’AFA; les despeses d’utilització d’instal·lacions públiques o privades; les despeses d’adquisició de material tèxtil i sanitari; les despeses derivades de l’adquisició de productes per a l’adaptació a la normativa actual de lluita contra la covid-19; les comissions bancàries i les despeses d’assegurances. 

La informació completa a la Seu Electrònica.