Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Es reinicien les obres de la rotonda d’El Bosque (Felanitx)

Es reinicien les obres de la rotonda d’El Bosque (Felanitx)

(18/01/2017)

A partir d’avui es reinicien les obres de construcció d’una rotonda a la intersecció coneguda com El Bosque, entre les carreteres Ma-4010 (Felanitx-Portocolom) i Ma-4014.

Les obres de construcció de la rotonda coneguda com El Bosque tornen a estar en marxa. A partir de dilluns s’iniciarà la construcció de la rotonda, ja que aquests dies encara s’estan duent a terme moviments de terres.

La intersecció que es millora es troba entre la carretera Ma-4010 (Felanitx-Portocolom) i la de Porto Cristo (Ma-4014). Actualment, es tracta d’una intersecció en la qual ha augmentat l’índex d’accidentalitat, perquè la distància de visibilitat és molt curta.

El desembre passat es va concedir una pròrroga d’onze setmanes a l’empresa, a causa d’un retràs aliè al Consell de Mallorca. S’havia de llevar un cable de Telefònica i, fins que aquesta empresa no ha duit a terme la tasca, les obres de la rotonda no han pogut continuar.

Es va adjudicar l’obra a l’empresa Vías y Obras Públicas S.A. (VOPSA), amb un pressupost de 813.322,92 euros, IVA inclòs. El termini d’execució és de quatre mesos, però la previsió és que els treballs finalitzin en dos mesos i mig.

Des del Departament de Territori i Infraestructures, demanam disculpes a totes les persones usuàries de la via que es puguin veure afectades per les obres de millora d’aquesta intersecció.