Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Ensenyat i Puigserver entreguen a Marie Claude Coyne la menció especial del Consell

Ensenyat i Puigserver entreguen a Marie Claude Coyne la menció especial del Consell

(23/11/2016)

La vídua d'Ian Adamson no pogué assistir a l'acte d'entrega dels Premis Consell de Mallorca a la Innovació Social 2016 per motius d'agenda.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i la consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, han fet avui entrega de la menció especial de la institució insular al matrimoni format per Marie Claude Lucie Coyne i Ian Adamson per la seva tasca altruista que durant més de 30 anys han desenvolupat a la finca ‘La Paloma Blanca’, de Banyalbufar, en benefici dels menors desprotegits.

 

A més, recentment la parella ha decidit cedir al Consell de Mallorca l'esmentada finca amb l'objectiu de seguir-hi desenvolupant una tasca en favor de la protecció dels menors a través de l'IMAS.

 

En aquest sentit, el president Ensenyat ha destacat que "s'ha d'agrair la trajectòria de tants d'anys dedicats als menors i aquest gest de generositat cedint la finca. Era de justícia i d'agraïment que el Consell, en nom del poble de Mallorca, fes una menció especial a aquest matrimoni tan entranyable".