Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Els Bombers de Mallorca realitzen un simulacre d’incendi i evacuació al CEIP Escola Nova de Porreres

Els Bombers de Mallorca realitzen un simulacre d’incendi i evacuació al CEIP Escola Nova de Porreres

(09/11/2015)

Un total de set efectius dels Bombers de Mallorca del parc de Llucmajor, dos policies locals de Porreres, i set membres de l’agrupació de Protecció Civil han participat al simulacre.

Els Bombers de Mallorca han realitzat avui matí un simulacre d’incendi i evacuació al CEIP Escola Nova de Porreres. Un total de 7 efectius del parc de Llucmajor, 2 policies locals, i 7 voluntaris de l’agrupació de Protecció Civil de Porreres han participat al simulacre.

 

315 infants i 30 adults han estat desallotjats del CEIP Escola Nova de Porreres en un simulacre d’incendi i evacuació emmarcat dins la Setmana de la Prevenció d’Incendis 2015, que es duu a terme durant aquesta mateixa setmana.

 

La directora insular d’Emergències del Consell de Mallorca, Paola van Gent, s’ha desplaçat fins a Porreres per seguir en directe el simulacre d’incendi i evacuació dels Bombers de Mallorca. Van Gent ha assegurat que “una de les prioritats del Consell de Mallorca és la de formar als col·lectius més vulnerables davant un risc, com són els infants o les persones majors, per tal de que aquests puguin respondre amb la màxima seguretat possible”.

 

La batlessa de Porreres, Francisca Mora, també s’ha desplaçat fins al CEIP Escola Nova per conèixer de primera mà la tasca dels Bombers de Mallorca.