Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Els Bombers de Mallorca participen en la 9a Trobada de Cossos d’Emergències

Els Bombers de Mallorca participen en la 9a Trobada de Cossos d’Emergències

(20/10/2019)

La presidenta Cladera ha visitat l’estand del cos de bombers acompanyada pel conseller d'Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom.

Els Bombers de Mallorca han participat a la 9a Trobada de Cossos d’Emergències que s’ha celebrat aquest diumenge a Inca. A la fira, dedicada als col•lectius d’emergències i seguretat, s’ha pogut gaudir de simulacres i d’exhibicions de diferents vehicles, actuals i clàssics.

A la trobada, que s’ha ubicat a la plaça d’Orient, hi ha acudit la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, juntament amb el conseller d’Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom, el director insular d’Emergències, Xisco López, i 14 membres del cos de Bombers de Mallorca.

A l’estand dels Bombers de Mallorca hi ha hagut una mostra de vehicles clàssics, on hi havia exposat un vehicle Marigus clàssic, una bomba antiga i material històric divers de bombers. També s’han mostrat vehicles actuals, com una bomba rural pesada, una bomba urbana lleugera, una auto escala i un furgó de salvament específic de rescat de muntanya.

Durant la fira s’ha fet un simulacre d’excarceració d’un vehicle accidentat. També s’ha muntat una tirolina i s’ha exposat un furgó de salvament amb tot l’equipament de rescat de muntanya.

Amb aquesta participació, els Bombers de Mallorca volen acostar a la societat mallorquina les tasques que desenvolupen en les emergències i mostrar els vehicles i els equipaments que hi utilitzen, sense oblidar l’aspecte  preventiu per evitar incendis i accidents a les nostres cases i en la nostra vida quotidiana.