Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Els alumnes de l'escola Robert Graves de Deià visiten el Parc de Bombers d'Inca

Els alumnes de l'escola Robert Graves de Deià visiten el Parc de Bombers d'Inca

(26/04/2018)

Aquesta visita s'emmarca dins la campanya de prevenció que duu a terme el Consell de Mallorca als municipis de menys de 3.000 habitants

Els alumnes d'infantil i primària de l'escola Robert Graves de Deià han visitat el Parc de Bombers d'Inca per conèixer de primera mà com funciona el dia a dia dels bombers de Mallorca i poder observar les activitats que allà es desenvolupen.


Durant la visita els bombers han mostrat als alumnes quines són les seves rutines durant els seus torns. Així, els nins i nines han pogut veure l'oficina del parc on reben els avisos, la torre on realitzen les maniobres i els entrenaments, el material que utilitzen i han vist com són els vehicles dels bombers. A més, els bombers han contestat les preguntes i els dubtes dels infants i els hi han explicat la importància de realitzar un bon manteniment del material que utilitzen a les seves intervencions.


Una vegada finalitzada la visita, se'ls hi ha fet entrega d'un joc de taula perquè puguin jugar amb les seves famílies a l'hora que aprenen sobre la prevenció.


Aquesta ha estat la primera visita que es realitza dins de la campanya de prevenció d'incendis urbans als municipis que ha posat en marxa la direcció insular d'Emergències del departament de Desenvolupament Local.


Els alumnes de l'escola Robert Graves ja havien participat en altres activitats de la campanya com una xerrada preventiva a l'escola i un petit simulacre.


La campanya va començar el mes de febrer amb una primera fase dirigida als 20 municipis de l'illa amb una població inferior a 3.000 habitants i està formada per activitats orientades a formar i informar els ciutadans sobre les mesures d'autoprotecció que poden prendre per evitar accidents, incloses les accions a executar en cas de trobar-se en situació d'emergències.