Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El visor d’incidències estrena el domini carreteresmallorca.cat

El visor d’incidències estrena el domini carreteresmallorca.cat

(27/07/2016)

D’aquesta manera, facilitam l’accés de la ciutadania al visor d’incidències a les carreteres de Mallorca. En aquest visor, es poden observar tots les carreteres tallades i les obres que es duen a terme a les vies del Consell.

El Consell de Mallorca ha posat en marxa el web carreteresmallorca.cat per accedir directament al visor d’incidències de les carreteres de Mallorca. Aquest enllaç nou fa que els ciutadans puguin accedir més fàcilment al mapa de la Direcció Insular d’Infraestructures i Mobilitat. Fins ara, s'hi havia d'accedir a través de la direcció conselldemallorca.net/sit/incidencies, que seguirà en funcionament.

En el visor, els ciutadans poden estar al dia de totes les vies tallades i de totes les desviacions de trànsit que hi ha a les carreteres que depenen de la institució insular. S’actualitza constantment i s’hi pot trobar informació d’obres, d’actuacions de manteniment de la via pública, de proves esportives o d’incidències ocasionades per fenòmens meteorològics.

Des del Departament de Territori i Infraestructures, es vol continuar promocionant el visor perquè els mallorquins i les mallorquines l’utilitzin com a font d’informació abans de sortir de casa.